top of page

VOORWAARDEN

ZORG DAT UW KAT NET ALS U GOED VOORBEREID OP VAKANTIE GAAT

kkkkk.jpg
kat.jpeg

VOORWAARDEN KATTENPENSION MIJN STEKKIE

  • Uw kat moet (jaarlijks) ingeënt zijn tegen de kattenziekte en niesziekte (en minimaal vier weken van te voren).

  • Voordat uw kat het kattenpension ingaat, moet hij of zij recent preventief behandeld zijn tegen vlooien en ontwormd zijn.

  • Uw kat moet gechipt zijn.

  • Uw kat moet in het bezit zijn van een inentingsboekje, deze moet up to date zijn en moet overhandigt worden tijdens het verblijf van uw kat.

  • Uw dient speciale voeding me te brengen wanneer nodig.

  • Wanneer uw kat in groepsverband bij ons verblijft, moet de kat gecastreerd of gesteriliseerd zijn.

  • Als er iets met de kat aan de hand lijkt te zijn tijdens het verblijf in een kattenpension zal er altijd contact op worden genomen met de eigenaar. In uitzonderlijke gevallen zal er eerst medische hulp verleend worden, voordat u als baasje op de hoogte wordt gebracht. De kosten worden in rekening gebracht voor de eigenaar.

Wanneer uw kat niet voldoet aan de voorwaarden die wij hebben opgesteld, mag hij of zij niet bij ons verblijven. Dit omdat wij uiterst zorgvuldig omgaan met de gezondheid van al onze gasten

 

Wanneer u wilt annuleren drie weken of meer vóór de reserveringsdatum, dan worden er géén kosten in rekening gebracht.

Bij annuleren minder dan drie weken vóór de reservering, dan wordt de helft van de verblijfskosten in rekening gebracht.

Mits u annuleert één week vóór de reservering, dan wordt de totale som van de verblijfskosten in rekening gebracht.

Kattenpension Mijn Stekkie wordt nooit de eigenaar van een pensionkat. Indien een kat 4 weken na de afgesproken einddatum niet is opgehaald, is het pension gerechtigd om het dier af te staan aan een dierenasiel. Alle hierdoor ontstane kosten worden verhaald op de eigenaar van de kat.

 

Houdt er rekening me dat uw kat stress kan ervaren tijdens het verblijf in een kattenpension. Dit kan ook betekenen dat zij extra vatbaar zijn voor ziektes en de kans bestaat dat zij wat onder de leden krijgen. Wij proberen de verblijven zo goed mogelijk schoon te maken en te ontsmetten om dit te beperken.

 

De openingstijden zijn op maandag t/m zaterdag van 9:30 - 12:30 en op zondag 10:00-11:00.  Eventueel op aanvraag mogelijk vanaf 9:00 of tot 13:00. Wij willen dat de katten snel kunnen wennen aan de nieuwe omgeving en zich zoveel mogelijk op zijn/haar gemak voelen. Dit is dan ook de reden waarom wij niet de hele dag de klanten kunnen ontvangen. Wij hopen op uw begrip! 

bottom of page