top of page
IK.jpg

HOI!

Hoi, Stephanie hier! Ik ben 28 jaar jong en samenwonend in Hazerswoude met mijn vriend Ruben, zoontje Xavi en mijn twee katten Valine en Brutus. Ik ben gek op mijn vrienden en familie en kan ook wel zeggen dat ik een echte dieren- en mensenmens ben! Na mijn opleiding dierenverzorging management heb ik de unieke kans gekregen Kattenpension Mijn Stekkie op te richten in Rijnsaterwoude aan de Woudsedijk-Noord. Al jaren verzorg ik de katten hier met veel liefde en plezier. Naast het kattenpension ben ik, samen met mijn zus, eigenaresse van Zusjes Babyspa in Alphen aan den Rijn waar ik ook mijn eigen fotostudio bezit. Ben je geïnteresseerd in het kattenpension of heeft u hier een vraag over? Stuur ons gerust een berichtje via het contactformulier of stuur mij een Whatsapp. Hopelijk tot snel! 

 Wendy

Hoi hoi!
Mijn naam is Wendy Bousie, ik ben 23 jaar oud en sinds kort werk ik bij Mijn Stekkie! Ik ben een enorme dierenvriend, en heb al sinds ik klein ben altijd dieren om me heen. Mijn passie ligt echter vooral bij katten. Ik zou heel de dag met ze kunnen knuffelen en dichtbij ze zijn. Hoe mooi is het om daar je werk van te maken! Hopelijk zie ik jullie snel bij mijn Stekkie om voor jullie lieve diertjes te zorgen 🤍

wen.jpg
mam.jpg

Marie-Louise

Hallo, ik ben Marie-Louise, de moeder van Stephanie. Al sinds de opening in 2016 ben ik samen met Stephanie werkzaam in het kattenpension en dit doe ik met veel plezier! Ik ben dan ook echt een dierenliefhebber. Wij hebben altijd honden gehad en nu ben ik dol op mijn twee katten Messi en Kiki. Ik ben altijd creatief bezig. Zo maak ik bijvoorbeeld mama- en baby artikelen die bij Francis en Stephanie in de babyspa verkrijgbaar zijn. Ohja, en iets met een poets tik zoals Stephanie dat zegt. Ik ben altijd lekker aan de poetserij in het kattenpension!

bottom of page