Kattenpension 'Mijn Stekkie'

Klik hier om de ondertitel te bewerken


Catchy kattengedrag & vachtverzorging

Kattenpension Mijn Stekkie en Catchy werken samen om katten een volledig pakket aan diensten te kunnen aanbieden tijdens hun verblijf.

Kattentrimmen

Terwijl uw kat in het pension blijft kunt u uw kat laten trimmen door Diana Kraa van Catchy; zij is een gediplomeerd professioneel kattentrimster. Bij de trimbehandeling hoort nagels knippen, ontwollen, en het verwijderen van eventuele klitten. Kortom een complete wellness behandeling voor uw kat!
Zo vindt u minder losse haren in huis als uw kat weer mee naar huis gaat, heeft de kat minder last van haarballen en is zijn vacht weer op en top verzorgd.

Het trimmen wordt aangeraden voor langharige katten maar ook kortharige katten die wat ouder zijn of overgewicht hebben kunnen vaak niet overal meer bij om de vacht te verzorgen en dan kan de kattentrimster helpen.

Kattengedrag


Heeft u vragen op gebied van kattengedrag of wilt u advies voor het oplossen van gedragsproblemen van uw kat; ook daar kan Catchy bij helpen. Diana Kraa is naast kattentrimster ook gediplomeerd kattengedragstherapeut. Zij helpt bij problemen als plassen in huis, agressie, angst, overmatig aandacht vragen en krabben aan meubels. Dit zijn gedragingen die voor de kat normaal zijn maar in huis een groot probleem vormen. Met de juiste adviezen en tips van de kattengedragstherapeut kunt u veel van deze problemen al binnen een paar weken oplossen.


Kijk voor meer informatie en tarieven op: www.catchykattengedrag.nl en www.catchyvachtverzorging.nl